Vocea Rusiei a publicat un articol semnat de Redacția Economică în secțiunea în limba rusă a site-ului propriu

Ne face deosebită plăcere să anunțăm cititorii noștri că articolul Redacției Economice despre scandalul energiei ieftine de la Arcelor Mittal Galați a fost tradus și publicat pe site-ul în limba rusă al companiei Vocea Rusiei: http://rus.ruvr.ru/2012_04_04/70668695/

 

Short URL: http://cronicaromana.com/?p=179627

Scris de admin pe 5 Apr 2012. În categoria SPECIAL. Poţi urmări comentariile la acest articol prin RSS 2.0. Poţi lăsa un comentariu la acest articol sau face referire pe un alt site

1 Comentariu pentru “Vocea Rusiei a publicat un articol semnat de Redacția Economică în secțiunea în limba rusă a site-ului propriu”

  1. N. Raducanu

    Cautand pe Vocea Rusiei articolul amintit, am constatat ca in editia in limba romana nu apare nici un rand despre o serie de articole semnificative publicate doar in editia in limba rusa. Astfel ieri a aparut acolo, la rubrica Accente II, articolul semnat de Mihail Seinkman intitulat “Bucurestii in transeele literare” care trateaza despre semnificatia politica a cartii lui Cristian Negrea “Sange pe Nistru” aparuta la Bucuresti. Cartea scriitorului roman are ca fond un ipotetic viitor razboi intre Ucraina si Romania in 2014. Motivul invocat in carte? Dupa alipirea Rep. Moldova la Romania in entuziasmul general, trupele romane incearca sa ocupe si teritoriul intitulat Transnistria si drept urmare se confrunta cu cele ucrainiene etc. etc.
    Cercetand mai departe, am gasit un alt articol al aceluiasi autor intitulat “Calendarului Chisinaului i s-a adaogat o sarbatoare”. Este vorba despre decretarea drept Ziua Libertatii a datei de 7 aprilie cand in 2009 au avut loc la Chisinau niste evenimente asemanatoare celor de la Kiev (cu Iuscenko si Timoscenko) sau de la Biskek in Kirghizia, care au rasturnat conducerile existente.
    Consider ca nu ar strica sa se atraga atentia colegilor din redactia Vocii Rusiei ca articolele amintite, in care sunt implicate Romania si Rep. Moldova, ar merita sa apara si in editia in limba romana, eventual insotite de un comentariu critic.

Lasă un Comentariu

WordPress Themes
Autentificare