Guvernul a căzut. Opțiunile lui Băsescu

Luând în considerație specificul comportamental și imprevizibilitatea generalizată a președintelui Băsescu, este foarte probabil ca el să desemneze pentru funcția de premier o altă candidatură decât cea a lui Victor Ponta. Opțiunile lui Băsescu sunt multiple și în circumstanțele create ar putea opta pentru variante ciudate sau extreme (gen nominalizarea lui Sorin Frunzăverde) menite să dezbine sau să dezorganizeze USL. Din punctul nostru de vedere, acceptarea de către USL a unei asemenea candidaturi este contraindicată.

Short URL: http://cronicaromana.com/?p=179751

Scris de admin pe 27 Apr 2012. În categoria SPECIAL. Poţi urmări comentariile la acest articol prin RSS 2.0. Poţi lăsa un comentariu la acest articol sau face referire pe un alt site

1 Comentariu pentru “Guvernul a căzut. Opțiunile lui Băsescu”

  1. N. Raducanu

    Istoria merge repede si numirea lui Ponta ca prim-ministru a avut loc. Scurtul editorial de mai sus nu mai e actual. Dar se impune o analiza a consecintelor unui guvern USL, care in cele 7 luni pana la alegerile parlamentare, sa colaboreze cu presedintele tarii, sau – vazand opunerea acestuia repetata la initiativele guvernului – sa revina la ideea suspendarii presedintelui sau a unor alegeri anticipate in care USL sa obtina 2/3 din numarul deputatilor si senatorilor viitorului parlament, conditie pentru debarasarea de Basescu si eventuala revizuire a Constitutiei.

Lasă un Comentariu

Weboy
Autentificare