World Without Nazism recunoaște activitatea jurnalistică a publicației noastre

Suntem onorați de faptul că publicația noastră a fost inclusă în lista organizațiilor media care au protestat împotriva acțiunilor de glorificare a nazismului care au avut loc în capitala Letoniei pe 16 martie. Această listă a fost întocmită de organizația non-guvernamentală World Without Nazism și ne face plăcere să vedem numele publicației noastre în aceeași categorie cu Radio France Internationale, BBC, Suddeutsche Zeitung, Washington Post și Israel National News.

 

World Without Nazism este o organizație non-guvernamentală dedicată luptei împotriva manifestărilor neo-naziste din Europa. Printre organizațiile fondatoare ale WWN se numără Congresul Mondial al Evreilor Vorbitori de Limbă Rusă (World Congress of Russian Jewry, http://www.wcrj.org/en/news/detail.php?ID=824), Anti-Defamation League (SUA, http://adl.org/), The Israeli Information and Assistance Center for the Victims of Anti-Semitism (http://pogrom.org.il/eng_index.php), Comitetul Anti-Fascist din Letonia, Bukharian Jewish Congress of United States and Canada (http://bukharianjewishcongress.org/) etc.

Îi urăm domnului Boris Spiegel succes în activitatea neobosită a domniei sale în calitate de președinte al World Without Nazism, în calitatea de senator al camerei superioare a Parlamentului Federației Ruse cât și în calitatea de președinte al Congresului Mondial al Evreilor Vorbitori de Limbă Rusă.

Short URL: http://cronicaromana.com/?p=179757

Scris de admin pe 30 Apr 2012. În categoria SPECIAL. Poţi urmări comentariile la acest articol prin RSS 2.0. Poţi lăsa un comentariu la acest articol sau face referire pe un alt site

Lasă un Comentariu

WordPress Blog
Autentificare