CronicaRomână.com reprezintă România în cadrul World Media Summit 2012

În perioada 5-7 iulie, la Moscova, se desfăşoară a treia ediţie a World Media Summit. Prima ediţie a World Media Summit a avut loc la Beijing în 2009. La acest eveniment participa cele mai importante organizaţii media din lume. Delegaţii la summit vor discuta despre influenţa mass-media asupra procesului politic, rolul mass media în contextul crizei economice şi despre relaţia între stat, mediul de afaceri şi presă. Printre organizaţiile care participă la World Media Summit 2012 se numără: ITAR-TASS, Xinhua, Associated Press, BBC, The News Corporation (CNN) , Google, The New York Times, Al-Jazeera. Evenimentul se desfăşoară sub înaltul patronaj al preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Pentru prima dată în istoria WMS, la lucrările summit-ului participă reprezentanţii României. Ţara noastră este reprezentată de directorul publicaţiei CronicaRomână.com, domnul Răzvan Şindilaru.

Short URL: http://cronicaromana.com/?p=180068

Scris de admin pe 5 Iul 2012. În categoria SPECIAL. Poţi urmări comentariile la acest articol prin RSS 2.0. Poţi lăsa un comentariu la acest articol sau face referire pe un alt site

Lasă un Comentariu

WordPress Blog
Autentificare